Tuesday 4 February 2014

Το μετρό του Λονδίνου

Η Αδελφότητα Κυριών ξεκίνησε τις Πνευματικές Συνάξεις για το 2014, σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει και κυκλοφορήσει.



Η πρώτη Σύναξη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2α Φεβρουαρίου και ήταν αφιερωμένη στο μετρό του Λονδίνου.



Συγκεκριμένα οι Εκδόσεις Ακακία, που είναι ελληνικές εκδόσεις με έδρα το Λονδίνο, παρουσίασαν το βιβλίο της συγγραφέως Εύης Ρούτουλα, με τίτλο: «Μετρό Λονδίνου - 7 σταθμοί, 7 ιστορίες»!



Η υπεύθυνη των Εκδόσεων Ακακία κα. Άννα Κωστοπούλου (σύζυγος του π. Παύλου Γρηγορίου) παρουσίασε τη συγγραφέα, η οποία ομίλησε με μεγάλη φυσικότητα και άνεση για το βιβλίο, για την αγάπη της για το Λονδίνο και τον υπόγειο σιδηρόδρομο, όπως επίσης και για το ενδιαφέρον της για την αγγλική ιστορία, στοιχεία που ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει να γράφει τις 7 ιστορίες, που σχετίζονται άμεσα με αντίστοιχους σταθμούς του Λονδρέζικου μετρό.



Η ίδια η συγγραφέας καθώς και η κα. Μαρίνα Λιβανίου ανέγνωσαν -με ιδιαίτερη γλαφυρότητα- αποσπάσματα από το εν λόγω βιβλίο.


Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά η Ελληνική Τηλεόραση του Λονδίνου.


Μετά την παρουσίαση του βιβλίου το πολυπληθές ακροατήριο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη συγγραφέα, η οποία υπέγραψε πολλά βιβλία.


Οι Κυρίες της αδελφότητας είχαν -όπως πάντα- ετοιμάσει πλούσια και νοστιμότατα κεράσματα για όλους τους παρευρισκομένους.

No comments:

Post a Comment