Thursday 16 February 2012

Ενοριακή Λέσχη

Κάθε Πέμπτη μεσημέρι, από τις 12.00 μεσ. μέχρι τις 3.00 μ.μ., γίνεται στην Κοινοτική μας Αίθουσα η εβδομαδιαία συνάντηση της Ενοριακής Λέσχης.


Η εν λόγω Λέσχη τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου κας Αλεξάνδρας Κωνσταντίνου και του Συμβουλίου της Αδελφότητας των Κυριών.


Η Λέσχη ξεκίνησε και λειτουργεί με την φροντίδα της κας Μαίρης Παπαπαύλου, η οποία είναι η Υπεύθυνη των Κοινωνικών Εκδηλώσεων του Συμβουλίου της Αδελφότητας.


Σήμερα Τσικνοπέμπτη η κα Μαίρη Παπαπαύλου μας ετοίμασε γευστικότατη εορταστική σούπα. Μας προσέφερε επίσης φρέσκο κυπριακό ψωμί, καθώς και διάφορα γλυκίσματα, ροφήματα και αναψυκτικά.


Στη διάρκεια της Λέσχης είχαμε την ωραία ευκαιρία να τελέσουμε και τα γενέθλια της εκπαιδευτικού κας Ελευθερίας Ξενοφώντος.


Είναι αλήθεια πως η Λέσχη εξυπηρετεί μια μεγάλη και ουσιαστική ανάγκη, αυτήν της επικοινωνίας των Ομογενών μας, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, μεταξύ τους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Λέσχη μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα όποιοι και όσοι επιθυμούν, χωρίς να είναι απαραίτητα μέλη της Αδελφότητας ή της Κοινότητάς μας.


Συμμετέχουν μάλιστα γυναίκες και άνδρες. Την ώρα που οι κυρίες πίνουν τον καφέ ή το τσάϊ τους και συζητούν, οι άνδρες μπορούν να παίζουν τάβλι.

No comments:

Post a Comment