Thursday 9 February 2012

Εκλογές Boηθητικής Αδελφότητας

Στις 4 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκαν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού των Βοηθητικών Αδελφοτήτων μας, Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Βοηθητικής Αδελφότητας Κυριών και Δεσποινίδων «Η Αγία Αγάθη».

Η διαδικασία των Εκλογών, των οποίων η διοργάνωση ήταν καθ’ όλα άψογη, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς ενστάσεις και παράπονα από κανένα μέλος.


Η Εφορευτική Επιτροπή είχε ετοιμάσει κοινό ψηφοδέλτιο, λευκού χρώματος, στο οποίο τα ονόματα των υποψηφίων αναγράφονταν με απόλυτη αλφαβητική σειρά.

Τα μέλη της Βοηθητικής Αδελφότητας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις εκλογές. Η προσέλευση ήταν αθρόα. Ψήφισαν 106 μέλη της Αδελφότητας. Οι ψηφοφόροι επιτέλεσαν το εκλογικό τους δικαίωμα με μεγάλη προσοχή και τάξη.


Μετά την ψηφοφορία έγινε διαλογή και καταμέτρηση των ψήφων, με την φροντίδα και ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής. Οι εκλεγείσες, κατά σειρά εκλογής, με τον αντίστοιχο αριθμό ψήφων, έχουν ως εξής:

1. Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου 69
2. Μαίρη Νικολάου 62
3. Άννα Αναστάση 59
4. Λέλα Βαζάνια 58
5. Ανδρούλλα Κωνσταντή 55
6. Μαίρη Παπαπαύλου 51

7. Δέσποινα Γεωργιάδη 39
8. Θέκλα Παρπόττα 39
9. Αναστασία Βασιλείου 34
10. Ελένη Γεωργιάδη 32
11. Πέννυ Λαγού 30
12. Μυροφόρα Σιάμπουρου 25
13. Ελένη Χαραλάμπους 22
14. Φλώρα Μαυρομμάτη 6


Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής ήταν ο Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας, και μέλη της η Άντρη Κυριακίδου, η Ευανθία Ευριπίδου και η Μαρία Χριστοφή.

No comments:

Post a Comment